Ny nettside

Haugen Motor AS, ledende innen bilhandel og service, har nettopp lansert sin nyoppussede hjemmeside for å skape en enda bedre online opplevelse for sine kunder. Den nye hjemmesiden reflekterer selskapets engasjement for innovasjon og kundetilfredshet, og gir en moderne plattform for å utforske deres brede spekter av tjenester og biler.

Med et friskt design og brukervennlig grensesnitt gir den nye hjemmesiden enkel tilgang til informasjon om Haugen Motor AS sine produkter og tjenester. Besøkende kan nå enkelt finne detaljer om selskapets nyeste bilmodeller, tilgjengelige tjenester som vedlikehold og reparasjoner, samt informasjon om priser og kampanjer.

Selskapet har også implementert interaktive funksjoner som online avtalebooking for service og prøvekjøring, samt en chat-tjeneste for rask og personlig kundestøtte. Den oppdaterte hjemmesiden reflekterer Haugen Motor AS sitt ønske om å være i forkant av bransjetrender og levere en helhetlig opplevelse til sine kunder, uavhengig av om de besøker hjemmesiden fra en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon.